Programare Service

Pregătește-ți ATV-ul, SSV-ul sau SNOWMOBILE-ul de sezon, programează-te acum la service-ul nostru din Odorheiu Secuiesc! Tot ce trebuie să faceți pentru o programare la service este să completați formularul de mai jos cu datele necesare. Colegii noștri vă vor contacta pentru a confirma programarea și pentru stabilirea zilei și orei rezervării.


Transylvania Adventure Park CAN-AM BRP Service autorizat

Transylvania Adventure Park a deschis portile Harghitei/Transilvaniei in calitate de dealer autorizat de produse Can-Am in vara anului 2018. Oferim gama completa de ATV-uri Can-Am, vehicule side-by-side (cu doua locuri unul langa celalalt), precum si indrazneata si palpitanta motocicleta/roadster cu trei roti Can-Am Spyder, si, desigur, snowmobile. in plus, la noi veti gasi toate piesele, accesoriile si vestimentatia necesare pentru a profita cat mai mult de aventuri.

Mai mult, pe langa noul nostru club si garaj, suntem incantati sa avem si un departament complet de service cu tehnicieni de inalta calificare. Fie ca aveti nevoie de intretinere de rutina, inspectii, reparatii, instalari sau modificari la comanda, puteti fi siguri ca ATV-ul, vehiculul side-by-side, Spyder-ul sau snowmobilul dvs., totul este pe maini capabile si atente. Departamentul nostru de service nu se ocupa doar cu marca Can-Am. Efectuam lucrari pentru toate marcile mari!

Nu doar vindem si intretinem vehicule cu patru roti, roadstere si snowmobile – suntem si utilizatori pasionati! Din acest motiv, indiferent de nivelul dvs. de experienta, veti primi intotdeauna recomandari sincere si de incredere de la noi. De la selectarea celui mai bun echipament potrivit nevoilor dvs. la descoperirea locurilor noi pentru a va putea bucura de ’’jucariile’’ dvs., puteti fi sigur ca noi va indrumam pe calea cea buna.

Service de calitate pentru ATV, SSV, Roadstere, Snowmobile si multe altele…

LUCRATI DIN GREU!
DISTRATI-VA PE MASURA!
SI, DESIGUR, PUNETI-VA ECHIPAMENTUL LA INCERCARE!

Asadar, cand aveti nevoie de un atelier de service ATV sau cand doriti sa modificati ATV-ul, vehiculul Side-by-side, Can-Am Spyder-ul sau snowmobilul, puteti conta pe Transylvania Adventure Park pentru munca rapida si de inalta calitate, precum si preturi corecte. Colegii nostri profesionisti din Departamentul Service sunt gata a va servi.

Oferim o gama variata a serviciilor de mentenanta si reparatii pentru toate modelele Can-Am, precum si modificari la comanda, cum ar fi:

SI MULTE ALTELE!

  • INTRETINERE DE RUTINA SI MENTENANTA
  • SCHIMBARE ULEI
  • SERVICE FRANE
  • INSTALARE ANVELOPE NOI
  • OPTIMIZAREA PERFORMANTEI
  • INSPECTII
  • REPARATII MECANICE
  • LUCRARI LA CAROSERIE
  • INSTALARE PARTI SI ACCESORII
  • FABRICARE PERSONALIZATA