TAP - TRANSYLVANIA ADVENTURE PARK

~DU-TI MINTEA LA EXTREM!~

TAP - promoveaza si ofera oportunitati celor cu spirit de aventura, dornici sa fie purtati de adrenalina pentru a-si incerca abilitatile intr-o gama larga de situatii extreme care includ diferite masini, precum si pentru a trai experiente de neuitat, care le provoaca spiritul si le conduce mintea la extrem. Organizam tururi, punandu-va la dispozitie masinile noastre pe drumuri variate, precum parcul nostru enduro, in padure si in multe alte locuri incredibile din Transilvania, aceasta regiune unica si incantatoare a Romaniei. Toate tururile includ ghizi profesionisti, iar cazarea si alte activitati de agrement pot face parte din pachetele noastre de servicii.

LA TRANSYLVANIA ADVENTURE PARC, PUTETI INCERCA:

  • VEHICULE SIDE-BY-SIDE (CU DOUA LOCURI, UNUL LANGA CELALALT), CUM AR FI CAN AM MAVERICK X3, TRAIL DPS 800 ETC.; ATV-URI, CUM AR FI CAN AM OUTLANDER;
  • MOTOCICLETE CU TREI ROTI (ASA-NUMITE TRIKE-URI), CUM AR FI CAN AM SPYDER F3;
  • SNOWMOBILE DE LA SKIDOO;
  • MOTOCICLETE ENDURO FABRICATE DE KTM, HUSQVARNA SAU ALTE MODELE, LA CERERE;
  • GIROCOPTERE - ZBORURI DEMONSTRATIVE CU PILOTI PROFESIONISTI.

TRANSYLVANIA ADVENTURE PARK - CLUBHOUSE

Transylvania Adventure Park a fost infiintat in iulie 2018, cu ambitia de a deservi nevoile comunitatii din ce in ce mai mare a entuziastilor, pentru ca acestia sa se poata bucura de o gama larga de masini off-road si de drum. Scopul nostru este de a crea un club unde clientii nostri pot beneficia de facilitati aditionale si dotari de inalta calitate.

Transylvania Adventure Park este un club pentru iubitorii de SSV-uri, ATV-uri, Dirt Bike-uri, snowmobile si Trike-uri. Toti le conducem si suntem pasionati de acest sport. Viziunea noastra implica un club unde membrii acestei comunitati pot conduce vehiculele preferate, pot fi impreuna, pot socializa si se pot distra. Clubul ofera: pista enduro, pista prolog, calatorii in exterior, tururi cu SSV, ATV si Spyder, club, masa de biliard, spalatorie motociclete, magazin de accesorii si parcare in siguranta.

TRANSYLVANIA ADVENTURE PARK - PISTA ENDURO

La Transilvania Adventure Park puteti gasi pista prolog si de curse enduro, dotata cu numeroase obstacole diferite. Pista include sarituri, duble, pneuri, busteni, barne, daramaturi si multe altele. Pista este adecvata tuturor nivelurilor de experienta.

Motocicletele proprii sunt binevenite, dar exista si posibilitatea de a inchiria motociclete profesionale enduro.

LE MAI OFERIM CLIENTILOR NOSTRI:

Antrenamente enduro - cu motociclisti profesionisti experimentati pe pista sau in imprejurimi, in padure sau pe rute diferite pentru motociclisti cu experienta de nivel diferit.

In apropierea pistei avem cazare, facilitati de toaleta si dusuri, spalatorie cu jet si o parcare curata.


Echipa noastra

Team
Ferenczy Loránd

CEO

Team
Göthér István

CFO

Team
Szabó Gergő

TOUR GUIDE/ MULTIPLE ENDURO & RALLY CHAMPION

Team
Jakab Attila

TOUR MANAGER/ GUIDE

Team
Ferenczy Zsolt

EXECUTIVE COLLEAGUE

Team
Wili Perez

INTERNATIONAL TOUR AMBASSADOR

Team
Göthér Orsolya

TOUR MANAGER

Team
Albert Levente

COORDONATOR SERVICE